Essentiële items om op vakantie te komen

Essentiële items om op vakantie te brengen, kunnen een breed scala aan items omvatten die in verschillende situaties nuttig kunnen zijn. Enkele voorbeelden zijn SPF -zoncrème, een verrekijker, een EHBO -kit en comfortabele schoenen. Een kleine EHBO -kit is handig in geval van een ongeval. Toiletartikelen moeten in een lichtgewicht geval worden verpakt en moeten de benodigdheden omvatten.

SPF zonnebrand crème

Een SPF zonnebrand is een noodzaak om u te beschermen tegen de zon. Vooral als u van plan bent om de dag buiten door te brengen, moet u elke dag een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger aanbrengen. Experts stellen voor het product minimaal 15 minuten toe te passen voordat ze de zon ingaan. Ze raden ook aan om het om de twee uur opnieuw aan te vragen. Overweeg voor een reisvriendelijke zonnebrandcrème te overwegen om mineraal zonnebrandcrème te gebruiken. Deze zonnebrandcrème bevat geen parabenen of andere chemicaliën die uw huid kunnen schaden.

Zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger is belangrijk voor alle huidtypen. Overmatige blootstelling aan de zon kan leiden tot zonnebrand en hitteberoer, die mogelijk levensbedreigend is. Om je huid te beschermen, vermijd je niet in direct zonlicht tijdens het heetste deel van de dag, dat tussen 11.00 en 15.00 uur ligt. Wanneer u een zonnebrandcrème koopt, moet u op zoek zijn naar een cirkel die UVA bevat, wat betekent dat het aan de EU -normen voldoet.

Verrekijker

Verrekijker zijn een noodzaak als u van plan bent de natuur en dieren in het wild te observeren. Ze kunnen u helpen vogels, het mariene leven en andere soorten te identificeren die moeilijk te zien kunnen zijn zonder verrekijker. Ze kunnen ook nuttig zijn tijdens het jagen. Voor een geweldige ervaring moet je een paar verrekijker van hoge kwaliteit meenemen.

Voordat u uw verrekijker koopt, moet u ervoor zorgen dat u hun functies kent. Er zijn verschillende soorten verrekijker en verschillende typen hebben verschillende vergroting. Sommige zijn waterdicht en hebben twist-up eyecups voor eenvoudiger bekijken.

EHBO doos

Het meenemen van een EHBO -kit is een belangrijke voorzorgsmaatregel tijdens het reizen. Het hebben van de juiste kit helpt u om vakantierampen te voorkomen en ervoor te zorgen dat u de juiste medicatie hebt wanneer dat nodig is. Hoewel kant-en-klare kits voldoende zijn voor de meeste mensen, moeten ouderen en kinderen een gespecialiseerde kit hebben. Evenzo moeten reizigers die naar ontwikkelingslanden gaan, mogelijk malaria -tabletten of waterzuiveringskits meenemen samen met andere benodigdheden. Een thermometer is ook een must-have.

Naast de juiste medische benodigdheden moeten reizigers ook hun eigen medicijnen meenemen. Ze moeten de aanwijzingen volgen op de verpakking van hun medicijnen, maar zorg ervoor dat u verlopen medicijnen weggooit. Het is ook verstandig om persoonlijke medicatie te labelen, zodat er geen verwarring is.

Comfortabel schoeisel

Comfortabele schoeisel is een must-have tijdens het reizen, of je nu naar het strand gaat of in de bergen wandelt. Flip-flops en sandalen zijn lichtgewicht, comfortabel en nemen niet veel ruimte in beslag. Ze zijn ook een redder in nood voor vermoeide voeten. Slippers zijn ook een optie als u in een hotel of airbnb verblijft.

Onthoud bij het inpakken van schoenen altijd dat je veel loopt. Kies schoenen die comfortabel zijn en inbreken ruim voordat u op reis gaat. Je wilt niet eindigen met blaren en gezwollen voeten.

Elektronische apparatuur

Als het gaat om elektronica, is het noodzakelijk om de benodigdheden samen met u op vakantie te brengen. Je telefoon en draagbare batterij zijn essentieel, net als koptelefoons en opladers voor je muziekspelers. Al het andere dat u een voordeel biedt terwijl u reist, of nodig is, zoals een werklaptop voor een zakenreis of een adapter voor internationale reizen, moet worden meegenomen. De hoeveelheid gadgets die u neemt, hangt af van uw behoeften, maar het is over het algemeen beter om minder dan meer te brengen.